Uppdatera programmet till version 9.2 eller senare

Viktigt: Du måste uppdatera programmet till version 9.2 eller senare på alla enheter som är anslutna till samma My Kaspersky-konto för att synkronisera data på korrekt sätt över enheterna och molnlagringen.

Posttyperna och postfälten som du använder kan variera i olika Kaspersky Password Manager-versioner. Exempelvis är dokumentkategorisering tillgängligt på datorer som kör macOS och Windows, men är inte tillgängligt på mobilenheter. När du uppdaterar till Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare blir din valvdatabas mer flexibel. Den här förbättringen låter dig ansluta olika programversion till samma My Kaspersky-konto, så du kan använda samma databas med olika programversioner på dina enheter.

Om dina enheter med olika versioner av Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare är anslutna till samma My Kaspersky-konto, kommer vissa poster eller postfält i ditt valv bli otillgängliga i följande fall: